Avainsana-arkisto: romukoppa

Pari sanaa sisällöstä

Tämän blogin sisältöhän tulee olemaan käytännössä sitä mitä minä haluan, eli siitä mikä kiinnostaa allekirjoittanutta. Tietenkin toivon, että teiltä (kahdelta-neljältä) lukijalta tulisi jotain osviittaa mitä haluaisitte kuulla.

Tekniikka tulee ehkä olemaan jollain tavalla pääpainona, tosin kaikki muu mitä bongaan netistä voi tulla kyseeseen. Jos käy vielä tuuri, että löydän passelin mainoksen siihen kylkeen niin silloin se löytyy siitä. Rahaa kun ei ole niin paljoa, että voisin sitä ilmaan heitellä niin se pari senttiä mikä tulee noista on aina kotiapäin!

Niin… teilähän piti kysyä. Itsellä on täällä vekotinta jos jonkinlaista. Niistä voin jotain kirjoitella ja samalla pistää jotain settiä erilaisista setupeista (asennuksista tjs. säädöistä). Tietoa ja taitoa kun on niin miksi en sitä jakaisi teille.

Tietysti joitain vinkkejä tämän loistavan blogimoottorin käyttöön voin myös antaa. Helkutti niin taidan tehdäkin, jokunen katsaus loistavia teemoja tai lisäosia. Sekä jokunen vinkki eri käyttämiseen.

Tämmöistä pohdiskelua tällä kertaa.

Hello world!

Ohjelmointikielen opettelu aloitetaan perinteisellä Hello world! -esimerkillä. Siinä aloitteleva ohjelmoija tekee koodinpätkän, jossa ei tehdä muuta kuin tulostetaan teksti ”Hello world!”. Miksi en siis aloittaisi tätä blogia samalla esimerkillä, tällä kertaa olen tulostanut tekstin otsikkoon. WordPressin suomentajat ovat tosin tehneet tästä suomalaisen version: Moikka maailma!

Tällä kirjoituksella toivotan teidät tervetulleeksi Romukoppaan. Tämä blogi on pitkäaikaisen pohdinnan tulos ja nimeä olen pohtinut jo hetken aikaa. Olin hämmentynyt kun huomasin nimen olevan vapaa! Tämä blogi tulee sisältämään vähän kaikkea mahdollista, pääpaino kuitenkin tekniikassa ja oikeastaan kaikesta mitä siihen liittyy (webbi, some, laitteet).

Kaikki ehdotukset sisällöstä ovat tervetulleita.

Tervetuloa Romukoppaan!