Avainsana-arkisto: pelit

Puhelinpelit vapauttavat

Pelaaminen puhelimella on arkipäivää nykyään ja kaikki puhelimet ja tabletit alkavat olla jo tehokkaita leluja. Se mikä vielä pari vuotta sitten oli kovan pöytäkoneen tekninen taso, löytyy nykyään jo keskihintaisesta puhelimesta.

Pelit ovat myös muuttuneet, mutta yksi peliryhmä odotutti kauan ennen kuin se näki päivänvalon mobiilipuolella, nimittäin rahapelit. Kyllähän tietysti leikkirahalla pääsi pelaamaan ennenkin, mutta oikean rahan pelit tulivat vasta juuri kunnolla tarjolle.

Mobiilicasinot tietysti aloittivat heti kilpailemaan pelaajista ja tarjoavat sen vuoksi aina vain parempaa pelikokemusta. Keskitason pelisivulla on jo kymmenittäin eri pelejä ja tunnettuja hittipelejä käännetään kovaa vauhtia puhelimilla pelattavaksi. Vedonlyöjät ja korttipelaajatkin ovat päässeet nyt nauttimaan liikkuvasta pelaamisesta kun mobiiliveikkaus ja kännykkäpokeri ovat tulleet myös kaikkien saataville.

Pelaaminen onnistuu nykyään lähes järjestään jokaisella modernilla älypuhelimella tai tabletilla. iPhone ja iPad ovat hyvin tuettu jokaisella sivustolla ja Android-laitteet toimivat kunhan sinulla on versio 2.3 tai uudempi. Windows Phone on myös tehnyt tuloaan tuettujen laitteiden listalle ja osassa sivuista toimivat jopa Blackberrytkin.

Kotimainen pelitalokin on lähtenyt mukaan mobiilipuolelle ja RAY mobiili on avoinna hieman rajoitetummalle valikoimalle laitteita. RAY:n sivustolla on toisaalta ongelmana pieni pelivalikoima, eikä mobiilipuolella ole kuin 13 peliä.

Saints Row: The Third

Eiiii hiivatti miten loistava peli löytyi. Tuli hankittua Saints Row kolme lähinnä seuraavan videon takia:

Pelasin tuota jonkun tunnin pari ja tulin siihen tulokseen, että helkutti – loistavaa. Koko peli on ollut alusta asti yhtä action-pätkää. Mikä parasta, peli näyttää ja tuntuu hyvältä – PC:llä siis pelailen.

Co-op moodia en ole vielä päässyt koittamaan, sekin kuulostaa pirun mielenkiintoiselta. Vaikuttaa pirun paljo koukuttavammalta kuin GTA:t tai no oli niissäkin omaa hohtoaan. Tässä pelissä sinä aloitat tosiaan huipulta, hitto lensin VTOL-lentokoneellakin.

Erittäin hyvä peli, näin alun perusteella. SUOSITTELEN lämpimästi koittamaan!

Call of Duty MW3

Uusin Call of Duty tuli vähän aikaa sitten markkinoille ja pitihän sitä alkaa itsekin testaamaan. Ensimmäinen käynnistyskerta toi selville vanhat tutut ongelmat, nimittäin matchmaking on vieläkin täysin perseestä! Toivoisin niitä dedi servuja tähänkin peliin…

Itse peli on perus CoDyä ja moninpeliä voi näin veteraanina mättää enemmänkin. Parin tunnin sessiolla saa hyvin rankattua äijää ylös päin. Kentät ovat sopivankokoisia, ne ovat suhteellisen pieniä verrattuna esimerkiksi Battlefieldiin. Call of Duty on tosin erittäin koukuttava ja sopivien kenttien ansiosta intensiivinen räiskintä!

Yksinpeli on sitä loistavaa CoDyn äksön mättöä mitä voi tältä peliltä odottaakkin. Enemmän elokuvamainen fiilis tulee tästä ja vielä kun itse on toiminnassa mukana niin avot! Hienoa!

Roinan keruusta on tullut ehkä hieman hauskempaa, sillä kill streakkeja voi nyt kerryttää support puolelle vaikka kuolee – pääasia kunhan tappoja tulee.

Suosittelen hankkimaan pelin, esimerkiksi täältä!