Avainsana-arkisto: amazon

Tamagotchi

Muistatteko ne lapsuuden vekottimet? Ne pienet laitteet joiden sisällä asui eläin, lemmikki – ystävä. Minä muistan ja aloin miettimään saakohan näitä jostain. Ellei joku tiennyt mikä laite Tamagotchi on niin selvennetään hieman.

Tamagotchi on virtuaalilemmikki jota pitää ruokkia, ulkoiluttaa, syöttää, viihdyttää ja tehdä muitakin lemmikille olennaisia toimintoja. Eli kyseessä on siis erittäin halpa lemmikki, sitä kun ei tarvitse oikealla rahalla alkaa ruokkimaan. Lemmikki tietysti kasvaa ja sitä myötä siitä tulee aikuinen, virtuaalilemmikki voi tietysti myös kuolla jos et hoida sitä.

Tuli sitten mieleen katsoa onko Amazonissa myynnissä näitä virtuaalilemmikkejä. Olihan niitä! Tilasin pari kappaletta ja saa nähdä millaisia ovat kun tulevat postiluukusta sisään. Hämmentävää kyllä, noissa näkyy olevan 49 erilaista lemmikkiä.

Hinta ei mielestäni ollut paha ja vaikutti erittäin vängältä, tällähän voisi päästä takaisin lapsuuden tunnelmiin. Ainut vain, että mitenhän kauan tuokaan pysyy elossa. Töissä ei katsota hyvällä jos hoidat koko ajan virtuaalilemmikkia :D

Voit muuten tilata omasi täältä.

Steve Jobs -kirja


Surullista, mutta totta Steve Jobsista tuli kirja vasta kun hän oli kuollut. Tilasin tuon kirjan Amazonista hetki sitten ja sanoisinko, että hinta ei todellakaan ollut kova.

Odotan mielenkiinnolla millainen tuo kirja tulee olemaan. En välttämättä tule kirjoittamaan tästä kirjasta sen enempää, mutta se mitä olen lukenut arvosteluita, niin kannattaa hankkia!

Olen aikaisemminkin tilannut Amazonista tavaraa ja se on tullut erittäin helposti perille. Mitään ongelmaa ei ole siinä ollut.