Puhelinpelit vapauttavat

Pelaaminen puhelimella on arkipäivää nykyään ja kaikki puhelimet ja tabletit alkavat olla jo tehokkaita leluja. Se mikä vielä pari vuotta sitten oli kovan pöytäkoneen tekninen taso, löytyy nykyään jo keskihintaisesta puhelimesta.

Pelit ovat myös muuttuneet, mutta yksi peliryhmä odotutti kauan ennen kuin se näki päivänvalon mobiilipuolella, nimittäin rahapelit. Kyllähän tietysti leikkirahalla pääsi pelaamaan ennenkin, mutta oikean rahan pelit tulivat vasta juuri kunnolla tarjolle.

Mobiilicasinot tietysti aloittivat heti kilpailemaan pelaajista ja tarjoavat sen vuoksi aina vain parempaa pelikokemusta. Keskitason pelisivulla on jo kymmenittäin eri pelejä ja tunnettuja hittipelejä käännetään kovaa vauhtia puhelimilla pelattavaksi. Vedonlyöjät ja korttipelaajatkin ovat päässeet nyt nauttimaan liikkuvasta pelaamisesta kun mobiiliveikkaus ja kännykkäpokeri ovat tulleet myös kaikkien saataville.

Pelaaminen onnistuu nykyään lähes järjestään jokaisella modernilla älypuhelimella tai tabletilla. iPhone ja iPad ovat hyvin tuettu jokaisella sivustolla ja Android-laitteet toimivat kunhan sinulla on versio 2.3 tai uudempi. Windows Phone on myös tehnyt tuloaan tuettujen laitteiden listalle ja osassa sivuista toimivat jopa Blackberrytkin.

Kotimainen pelitalokin on lähtenyt mukaan mobiilipuolelle ja RAY mobiili on avoinna hieman rajoitetummalle valikoimalle laitteita. RAY:n sivustolla on toisaalta ongelmana pieni pelivalikoima, eikä mobiilipuolella ole kuin 13 peliä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *