Onko kaikki kusetusta?

On se perkele ku nykypäivänä alkaa kaikki olla kusetusta. Nyt käväsen läpi kolme eri kusetus tapausta. Puhutaan nimittäin valelääkäreistä, valekalakukoista ja valesairaanhoitajasta. Okei nämä kaksi (sairaanhoitaja ja lääkäri) menevät suhteellisen samaan kastiin, mutta puhutaan niistä nyt silti!

Miten on mahdollista, että valelääkäri tai valesairaanhoitaja voivat tehdä työtänsä työkavereiden sitä huomaamatta? Luulisi tässäkin olevan semmoinen ammatti, jossa ammattitaidottomuus huomataan. Voi olla, että on joku opiskellut ja jättänyt opinnot kesken ja tullut sitä kautta töihin väärennetyillä todistuksilla tai sitten itse opiskellut ja sitä kautta väärentänyt taas todistukset. Silti… luulisi sen pitävän paikkansa, että ammattitaitoa näissä hommissa vaaditaan. Vaikka kuulee juttuja, että sairaanhoito on mitä on niin silti jonkinlainen usko näihin alan ammattilaisiin on olemassa.

En tiedä tarkkaan millainen työyhteisö sairaalassa/terveyskeskuksessa on, mutta uskoisin jo sen, että potilaat huomaisivat jotain. Tosin… ihmisiä on moneen kastiin, en välttämättä itsekään huomaisi huijaria jos semmoisen kanssa joutuisin asioimaan – tosin mistä sitä tietää etten ole jo asioinut semmoisen kanssa? Jossain oli juttua, että valelääkäri on käyttänyt muiden lääkäreiden lausuntoja apunaan, no niiin… saahan niitä käyttää, mutta kiva olisi jos ne olisivat vielä oikein…

Tämä menee jo törkeäksi, nimittäin valekalakukot… Huijarit ovat koittaneet myydä ONTTOJA kalakukkoja. Mitä se tämä tämmöinen on, jos joku myy kalakukkoa niin pitää siinä täytekin olla tai no… tämmöisessä uskossa minä olen ollut. Jossain lehdessä oli haastateltu kalakukon tekijää (sitä oikeaa tekijää, ei huijaria) ja hän oli ihmetellyt miten on mahdollista tehdä kalakukko ilman sitä, että se lyssähtää kun ei ole täytettä sisällä… Niin… miten voit tehdä onton kalakukon? Olisiko jollain tietoa tästä? (ps. jos on niin oletko huijari?)

Voiko tänä päivänä luottaa mihinkään? Löytyykö enää maailmasta muita kuin huijareita? Rehellisiä ihmisiä on varmaan olemassa ja niitä löytyykin – varmaan se suurin osa ihmisistä (toivottavasti). Tämä aihe on semmoinen, jota voisi levittää vähän jokapaikkaan – huijareita on nimittäin verkossakin ;) Tällä kertaa saatte lukea tämän ja joku kerta voitaisiin katsoa, jos kirjottaisi noistakin.

Hyvää sunnuntaita!

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *