SmartPOST

Postilla on kyllä loistavia palveluita, kuten edellisestäkin Netposti -kirjoituksesta käy ilmi jo. Nyt huomasin erittäin ovelan ja toimivan uuden postin tavan toimia – nimittäin SmartPOSTin.

SmartPOST-pakettiautomaatti on uusi helppo tapa lähettää ja vastaanottaa paketteja. Kun tilaat verkkokaupasta tuotteen, saat paketin saapumisesta ilmoituksen tekstiviestillä ja voit noutaa pakettisi valitsemastasi SmartPOST-pakettiautomaatista.

Eli pakettien lähettämiseen on tullut uusi tapa lähettää ne. Laitat paketin SmartPOSTiin ja tämän jälkeen posti noutaa ja käy viemässä sen vastaanottajan SmartPOST tai normaaliin postiin.

Toivon sitä, että moni verkkokauppa ottaa käyttöön tämän toimitustavan, sillä lähin SmartPOST on suhteellisen hyvällä paikalla ja siellä tulee käytyä kaupassa usein. Sekä lähiposti on yleensä suhteellisen ruuhkainen paikka ja tuo vaikuttaa erittäin näppärältä tavalta vastaanottaa paketteja.

Bongasin tämmöisen taannoin Virossakin ja muistelin silloin lukeneeni tästä jo jostain ja päivittelin sitä silloin miksi tätä ei ole vielä Suomessa. No nyt on tulossa! Aika moneen kauppakeskukseen on jo tämä ilmestynyt.

Suosittelen lukemaan lisää SmartPOSTista Postin omilta sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>