Ansaitse rahaa

Verkossa on monia eri tapoja ansaita rahaa. Loppujen lopuksi mikään näistä tavoista ei tuota rahaa itsekseen. Sen eteen pitää tehdä töitä. Käydään läpi pari palvelua joiden kautta voit saada euroja taskuun.

Google adsense

Verkon ehkä suosituin palvelu tähän tarkoitukseen. Rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista ja mainokset ovat suhteellisen simppeli lisätä. Luot vain uuden mainosyksikön ja nappaat koodin. Tämän jälkeen lisäät koodin sivuillesi ja odotat rahojen tuloa.

Tradedoubler

Tämä on myös erittäin suosittu paikka. Rekisteröityminen tänne on myös ilmaista ja siellä on sama periaate kuin Googlessa, paitsi sinun pitää itse hakea ohjelmaan johonka haluat ja täten voit määrittää itse mitä mainoksia sivuillasi näytät. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Yleistä

Kummastakaan ei loppuunsa raha tule helpolla. Mietitään miten kauan menee sen blogiartikkelin kirjoittamiseen? Jos otetaan vaikka tunti, se on suhteellisen helppo käsite kun ajatellaan, että ideoit, kirjoitat ja tarkastat artikkelin. Sinun pitäisi siis saada tuota tuntia kohden joku 10 euroa?

Sitten kun mietitään, että et kuitenkaan saa sekunnissa verkkosivuja pystyyn saati teemaa ja laitettua mainoksia sinne. Eli perustamiseen jos menisi se 3 tuntia? Tuolla 10 euron tuntipalkalla pitäisi siis saada 30 euroa.

Ilmaiseksi raha ei siis tule vaan pitää tehdä hieman töitä, että saat ensinnäkin hakukonenäkyvyyttä itsellesi. Tähän voi sanoa oikeastaan vain sen vinkin, että ole aktiivinen  blogissasi ja muissa blogeissa. Kirjoita, kommentoi ja ole näkyvillä.

Kaikki haluamme ansaita helposti rahaa, tämä voi olla yksi keino!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>