Saints Row: The Third

Eiiii hiivatti miten loistava peli löytyi. Tuli hankittua Saints Row kolme lähinnä seuraavan videon takia:

Pelasin tuota jonkun tunnin pari ja tulin siihen tulokseen, että helkutti – loistavaa. Koko peli on ollut alusta asti yhtä action-pätkää. Mikä parasta, peli näyttää ja tuntuu hyvältä – PC:llä siis pelailen.

Co-op moodia en ole vielä päässyt koittamaan, sekin kuulostaa pirun mielenkiintoiselta. Vaikuttaa pirun paljo koukuttavammalta kuin GTA:t tai no oli niissäkin omaa hohtoaan. Tässä pelissä sinä aloitat tosiaan huipulta, hitto lensin VTOL-lentokoneellakin.

Erittäin hyvä peli, näin alun perusteella. SUOSITTELEN lämpimästi koittamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>