Pari sanaa sisällöstä

Tämän blogin sisältöhän tulee olemaan käytännössä sitä mitä minä haluan, eli siitä mikä kiinnostaa allekirjoittanutta. Tietenkin toivon, että teiltä (kahdelta-neljältä) lukijalta tulisi jotain osviittaa mitä haluaisitte kuulla.

Tekniikka tulee ehkä olemaan jollain tavalla pääpainona, tosin kaikki muu mitä bongaan netistä voi tulla kyseeseen. Jos käy vielä tuuri, että löydän passelin mainoksen siihen kylkeen niin silloin se löytyy siitä. Rahaa kun ei ole niin paljoa, että voisin sitä ilmaan heitellä niin se pari senttiä mikä tulee noista on aina kotiapäin!

Niin… teilähän piti kysyä. Itsellä on täällä vekotinta jos jonkinlaista. Niistä voin jotain kirjoitella ja samalla pistää jotain settiä erilaisista setupeista (asennuksista tjs. säädöistä). Tietoa ja taitoa kun on niin miksi en sitä jakaisi teille.

Tietysti joitain vinkkejä tämän loistavan blogimoottorin käyttöön voin myös antaa. Helkutti niin taidan tehdäkin, jokunen katsaus loistavia teemoja tai lisäosia. Sekä jokunen vinkki eri käyttämiseen.

Tämmöistä pohdiskelua tällä kertaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>