Valelääkärit

Herri jee… mistä näitä pirulaisia nyt sikiää? Eikö Valvira tosiaan pysty valvomaan tätä sektoria kunnolla? Miten näitä nyt vasta aletaan epäillä? Eikö ihmiset huomaa epäpätevää lääkäri, saati kollegat?

Tässä jokunen kysymys mihin olisi hauska saada vastauksia. Näistä on tullut viimeaikoina isoa hämminkiä. Lehdet herkuttelevat näillä uutisilla. Itse toivoisin, että näitä ei löytyisi enää – tosin hyvä olisi jos valelääkärit jäisivät kiinni.

Mitenkähän tämä vaikuttaa ihmisten luottamusta lääkäreihin? En ainakaan usko sen parantuvan, sääli käy asiantuntevia suomalaisia ja ulkomaalaisia lääkäreitä – varsinkin niitä kunnollisia.

Kertokaa jos teillä on vastauksia kysymyksiini!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>