Helppo verkkokauppa

Jaan teille nyt suhteellisen simppelin ja hyvän vinkin. Olen joskus etsinyt sopivaa verkkokauppaohjelmaa eri projekteille. Vaatimuksena on ollut helppokäyttöisyys ja se ettei tarvitse asentaa sitä omalle palvelimelle.

Pilvihän on nykyaikaa ja MyCashflow tekee sen vielä pirun hyvin. Saat nimittäin ilmaiseksi laittaa sinne 10 tuotetta (sille 10Mt tilaa) ja kokeilla sitä rauhassa. Piru… missä muualla voit muka noin tehdä parilla napin painalluksella.

Ulkoasunkin voit tuunata itse ja voit oikeastaan tehdä sillä melkein mitä vain. Saat myös helposti erilaisia lisäpalikoita siihen, kuten verkkomaksuja. Kaikki on helppoa yrittäjän ja asiakkaan näkökulmasta.

Suosittelen lämpimästä! Tsekkaa MyCashflow.fi -osoitteesta lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>