Netposti

Netposti on kerrassaan mahtava palvelu! Siinä yhdistyy helppous ja käytettävyys. Olen käyttänyt Netpostia jo pidemmän aikaa. Itselleni tulee sinne palkkakuitit, ajoneuvoverolipetit ja muutama muu lasku.

Homma on niinkin simppeliä, että sinne tulee automaattisesti skannattu versio esimerkisi laskusta ja sinulle tulee ilmoitus sähköpostiin, että sinulla on postia Netpostissasi ja sen jälkeen käyt vain lukemassa sen. Laskuille voit asettaa muistutuksen, jolloin sinulle tulee uusi sähköposti eräpäivänä. Maksaminenkin on helppoa, saat suoraan virtuaaliviivakoodin jonka liität verkkopankkiin ja maksat.

Suosittelen lämpimästi Netpostia! Mikä parasta se on täysin ilmainen!

Ps. Rekisteröidy allaolevasta bannerista niin autat sivustoa!

Yksi vastaus artikkeliin ”Netposti

  1. Päivitysilmoitus: SmartPOST | Romukoppa.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>