Call of Duty MW3

Uusin Call of Duty tuli vähän aikaa sitten markkinoille ja pitihän sitä alkaa itsekin testaamaan. Ensimmäinen käynnistyskerta toi selville vanhat tutut ongelmat, nimittäin matchmaking on vieläkin täysin perseestä! Toivoisin niitä dedi servuja tähänkin peliin…

Itse peli on perus CoDyä ja moninpeliä voi näin veteraanina mättää enemmänkin. Parin tunnin sessiolla saa hyvin rankattua äijää ylös päin. Kentät ovat sopivankokoisia, ne ovat suhteellisen pieniä verrattuna esimerkiksi Battlefieldiin. Call of Duty on tosin erittäin koukuttava ja sopivien kenttien ansiosta intensiivinen räiskintä!

Yksinpeli on sitä loistavaa CoDyn äksön mättöä mitä voi tältä peliltä odottaakkin. Enemmän elokuvamainen fiilis tulee tästä ja vielä kun itse on toiminnassa mukana niin avot! Hienoa!

Roinan keruusta on tullut ehkä hieman hauskempaa, sillä kill streakkeja voi nyt kerryttää support puolelle vaikka kuolee – pääasia kunhan tappoja tulee.

Suosittelen hankkimaan pelin, esimerkiksi täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>